alle kategorier
EN

Nyheder

Forside>Nyheder

Tendenserne og prognoserne for søfragt (Ningbo Havn til Hamborg Havn)

Tid: 2021-10-21 Hits: 8
1.1 I september afholdt den relevante organisation i Kina, USA og Den Europæiske Union "Global Maritime Regulatory Summit". For at kunne klare prisjusteringen af ​​containerskibe udføres der strengt tilsyn med global forsendelse. Efterfølgende meddelte store shippingkoncerner, såsom Maersk, CMA CGM og Hapag-Lloyd, at fra september til februar næste år vil stigningen i søfragtraterne blive suspenderet, og søfragten på europæiske ruter er begyndt at falde.
 
1.2 Den 16. september udsendte den kinesiske regering for at bekræfte vinterenergiforsyningen en række "dobbelt kontrol af energiforbrug"-politikker, hovedsageligt for virksomheder med højt energiforbrug. Mange fabrikker er tvunget til kun at producere tre dage i en uge, og nogle områder vil være mere strikse, hvilket resulterer i en væsentlig reduktion i produktionen. Samtidig medførte det også en betydelig reduktion i eksportmængden af ​​kinesiske produkter og fremskyndede dermed faldet i søfragt.
 
1.3 Tag søfragten fra Ningbo Havn til Hamborg Havn som et eksempel. Den nuværende søfragt (skibs tidsplan er før 10. november) er omkring 13,600 USD, hvilket er faldet med 500 USD igen sammenlignet med de første ti dage af oktober. Med den fortsatte implementering af "dobbelt kontrol med energiforbrug"-politikken vil flere og flere industrier og virksomheder blive påvirket. Derfor vil søfragten fortsat falde i november, december og januar 2021.
 
1.4 Ifølge relevant dataanalyse og prognose anslås søfragten for november og december til at være omkring 12,000 amerikanske dollars (Ningbo Havn til Hamborg Havn). Derudover vil mange fabrikker på grund af det kommende kinesiske nytår stoppe produktionen fra midten af ​​januar 2021 og genoptage produktionen i slutningen af ​​februar 2021. I dette tilfælde kan eksportmængden i marts og april 2021 have en kort- sigt betydelig stigning, og havfragtraterne kan også svinge betydeligt på kort sigt.
 
Ovenstående indhold er en prognose for søfragt baseret på aktuelle relevante data og aktuelle politikker. håber det kan hjælpe dig.

Forrige: Ingen

Næste: Rengøringsmetode for solskyggesejl